Bogatiile ascunse in Marea Neagra, duminica, la "Romania, te iubesc!"

Ultima actualizare: 15-12-2017 16:23
Romania, te iubesc, Marea Neagra

Duminica, de la ora 18:00, la "Romania, te iubesc!", Cosmin Savu, corespondent special Stirile PRO TV, le arata telespectatorilor ce bogatii se ascund in Marea Neagra.

Nu este un secret pentru nimeni ca tara noastra este plina de bogatii, care uneori sunt prost gestionate. Nu doar muntii sunt cei care poarta bogatiile Romaniei in interiorul lor, ci si Marea Neagra are o sursa de comori ascunse in largul ei.

In ultimii ani, adancurile Marii Negre au devenit un teritoriu disputat de cautatorii de hidrocarburi: petrol si gaze. Harta energetica a Europei e pe cale sa se redeseneze, iar zona necercetata din largul coastelor Romaniei a atras deja jucatori de sute de miliarde de euro.

Cosmin Savu face o incursiune la zeci de kilometri distanta de tarm, in zona economica exclusiva a Romaniei din Marea Neagra: “Rusi si americani, cele mai mari companii din lume sau obscure casute postale in spatele carora se ascund mari investitori, toti acestia sunt jucatori economici intr-un mare meci, ce vizeaza resursele Romaniei din Marea Neagra”, a declarat Cosmin.

Telespectatorii vor afla duminica, la PRO TV, cum sunt gestionate resursele Marii Negre si cum se desfasoara viata pe platformele petroliere.

Cele 10 editii din acest sezon "Romania, te iubesc!" difuzate pana acum au fost urmarite in medie de 1 milion de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut un rating mediu de 6.1 si o cota de piata de 17.4%, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a inregistrat in medie 3.2 puncte de rating si 9.1% share.

Toate reportajele marca "Romania, te iubesc!" pot fi vazute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO