Bogatiile ascunse in Marea Neagra, duminica, la "Romania, te iubesc!"


Ultimul update: Vineri 15 Decembrie 2017 16:23
Data publicarii: Joi 30 Aprilie 2015 16:03
Categorie: Stiri
Romania, te iubesc, Marea Neagra

Duminica, de la ora 18:00, la "Romania, te iubesc!", Cosmin Savu, corespondent special Stirile PRO TV, le arata telespectatorilor ce bogatii se ascund in Marea Neagra.

Nu este un secret pentru nimeni ca tara noastra este plina de bogatii, care uneori sunt prost gestionate. Nu doar muntii sunt cei care poarta bogatiile Romaniei in interiorul lor, ci si Marea Neagra are o sursa de comori ascunse in largul ei.

In ultimii ani, adancurile Marii Negre au devenit un teritoriu disputat de cautatorii de hidrocarburi: petrol si gaze. Harta energetica a Europei e pe cale sa se redeseneze, iar zona necercetata din largul coastelor Romaniei a atras deja jucatori de sute de miliarde de euro.

Cosmin Savu face o incursiune la zeci de kilometri distanta de tarm, in zona economica exclusiva a Romaniei din Marea Neagra: “Rusi si americani, cele mai mari companii din lume sau obscure casute postale in spatele carora se ascund mari investitori, toti acestia sunt jucatori economici intr-un mare meci, ce vizeaza resursele Romaniei din Marea Neagra”, a declarat Cosmin.

Telespectatorii vor afla duminica, la PRO TV, cum sunt gestionate resursele Marii Negre si cum se desfasoara viata pe platformele petroliere.

Cele 10 editii din acest sezon "Romania, te iubesc!" difuzate pana acum au fost urmarite in medie de 1 milion de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut un rating mediu de 6.1 si o cota de piata de 17.4%, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a inregistrat in medie 3.2 puncte de rating si 9.1% share.

Toate reportajele marca "Romania, te iubesc!" pot fi vazute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Romania, te iubesc, Marea Neagra Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Romania, te iubesc, Marea Neagra Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Monumente distruse de restaurari. Termopane in Sighisoara, beton peste cetatea Sucevei, arheologie cu detinuti la Deva
Monumente distruse de restaurari. Termopane in Sighisoara, beton peste cetatea Sucevei, arheologie cu detinuti la Deva
Romani cu superviteza la Internet si WC in fundul curtii. In 3 ani, toate satele noastre ar trebui sa iasa din Evul Mediu
Romani cu superviteza la Internet si WC in fundul curtii. In 3 ani, toate satele noastre ar trebui sa iasa din Evul Mediu
VIDEO PROTVPLUS.RO
poluare
Consecintele periculoase ale poluarii de la Moldova Noua, de care "statul s-a spalat pe maini". Ce amenzi risca Romania din partea CE
Marturiile supravietuitorilor Experimentului Pitesti, despre chinurile si suferintele indurate. "Am incercat sa ma sinucid"
Bogatiile ascunse in Marea Neagra, duminica, la "Romania, te iubesc!"
Proiectul Casei SHARE. Duminica, la Romania, te iubesc, povestea comunitatii care a salvat 6 frati de la inghet
Maicutele care si-au dedicat viata altora. Duminica, la "Romania, te iubesc", 12 calugarite ofera o lectie de viata
Problemele cronice ale unui sistem ineficient. Duminica, la Romania, te iubesc, aflati cum invata elevii din Romania
RTI
Duminica, la "Romania, te iubesc!": Batranii care ii demonstreaza Rovanei Plumb ca singuratatea nu se trateaza cu promisiuni
Programul "Cornul si laptele", un esec in scolile din Romania. Duminica, la Romania, te iubesc, detalii din programul de 100 de milioane de euro pe an
Tinerii care aduc faima Romaniei in capitala bogatilor, Dubai. Povestile lor, duminica, de la 18:00, la "Romania, te iubesc"
Duminica, la "Romania, te iubesc", incursiune in traditiile romanesti si viata la sat, intr-un reportaj semnat de Anca Nastasi
Statul roman isi bate joc de o avere de peste 1 miliard de euro. Povestea Fundatiei Gojdu, duminica, la "Romania, te iubesc"
Locul magic din Romania unde copiii bolnavi invata sa lupte impotriva cancerului. "Aici ma simt ... copil in firea mea, copil sanatos"