(P) Oktal.ro: Reduceri de pana la 60% de Black Friday si vanzari de 2 mil. de euro

Ultima actualizare: 22-11-2014 07:01
Oktal, Black Friday

Oktal.ro, primul magazin online din Romania specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice si electrocasnice, anunta inceperea campaniei de Black Friday 2014 vineri, 21 noiembrie.

Compania a pregatit reduceri substantiale, de pana la 60%, la diverse produse din oferta sa si estimeaza vanzari de doua milioane de euro.

“Black Friday 2014 reprezinta un moment semnificativ pentru Oktal.ro. Reducerile pe care le oferim clientilor nostri cu aceasta ocazie au fost create in asa fel incat sa raspunda solicitarilor acestora. Tocmai de aceea, am ales ca produsele care intra la reducere in 2014 sa fie dintre cele care au inregistrat cereri masive pe parcursul acestui an”, a declarat Dan Dumitrescu, general manager Oktal.ro.

Astfel, printre produsele care vor beneficia de reduceri incepand cu data de 21 noiembrie se numara laptopurile, televizoarele, tabletele, telefoanele mobile, electronicele, electrocasnicele, calculatoarele si componentele PC.

“Avem pregatite pentru aceasta perioada mii de produse care se regasesc in topul preferintelor consumatorilor nostri, iar reducerile pe care le vom oferi ajung chiar si la 60% pentru anumite echipamente”, a completat Dan Dumitrescu.Pentru a se asigura ca sezonul de reduceri de Black Friday din acest an va fi unul de succes, Oktal a inceput discutiile cu furnizorii sai inca din primavara acestui an. In acest fel, magazinul online s-a asigurat ca reuseste sa obtina in timp util cele mai bune oferte pentru clientii sai si ca nu vor fi semnalate intarzieri in livrarea produselor.

Magazinul online a avut, de Black Friday 2013, vanzari de 1,5 milioane de euro si mizeaza, in acest an, pe doua milioane de euro.

Oktal.ro s-a asigurat ca toate departamentele sale vor fi active, pentru ca utilizatorul final sa nu intampine probleme si sa aiba o experienta de cumparare cat mai buna.

“De asemenea, pe langa reducerile pe care le oferim clientilor nostri in aceasta perioada, avem si cateva servicii aditionale, post vanzare, pe care le garantam. Dintre acestea, mentionez promisiunea de returnare a banilor in situatia in care clientul doreste sa returneze, in maxim 30 de zile de la cumparare, un laptop de ale carui performante este nemultumit, dar si programul complet gratuit care ii ajuta pe consumatori sa economiseasca timp si bani, numit E-Service”, a precizat managerul Oktal.

Impreuna, Black Friday 2014 si perioada sarbatorilor de iarna vor aduce retailerului online vanzari de aproximativ 3 milioane de euro.

Despre Oktal.ro

Oktal.ro este primul magazin online din Romania specializat pe comercializarea de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Magazinul, administrat de Elka-Oktal Group, companie cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala de comert electronic, ofera o gama variata de produse, precum si consultanta si servicii post-vanzare. Printre beneficiile asigurate clientilor sai se numara consultanta, livrarea rapida, variantele flexibile de plata, permisiunea de retur in 30 de zile pentru produsele care nu corespund asteptarilor clientilor si facilitatea gratuita E-Service, un program complet gratuit care ii ajuta pe clienti sa economiseasca timp si bani.

Totodata, Oktal.ro este membru fondator al Asociatiei Romane a Magazinelor Online (ARMO), asociatie reprezentativa a magazinelor online din Romania, care sustine interesele membrilor sai atat prin activitatea sa, cat si prin activitatea tuturor membrilor fondatori si a noilor membri.

Mai multe informatii despre magazinul online gasiti pe site-ul http://www.oktal.ro/ si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/oktal.ro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO