Black Friday 2019. Magazinul care începe promoţiile din 25 octombrie

Ultima actualizare: 12-11-2019 12:12
rabla electrocasnice

Retailerul de produse IT&C, electronice şi electrocasnice, Flanco, va derula, în perioada 25 octombrie - 23 noiembrie.

Este o nouă ediţie a campaniei promoţionale Black Friday, pe durata căreia vor fi oferite reduceri de până la 80%.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis joi AGERPRES, discounturile vor fi oferite la peste 750.000 de produse, în 155 de magazine din 114 oraşe din România, precum şi online, pe propria pagină de Internet.

Astfel, pe rafturile fizice şi virtuale ale retailerului vor fi disponibile peste 100.000 de televizoare, 65.000 de telefoane, 300.000 de electrocasnice mari şi mici, precum şi sute de mii de alte produse din gamele IT, gaming, auto, gadget, scule şi unelte sau fitness.

„Modalitatea de livrare a comenzilor este extrem de complexă, presupunând livrări atât din depozite, cât şi din reţeaua de magazine, din acest motiv ne vom baza pe parteneriatul strategic cu principalii curieri - FAN Courier, pentru livrările din depozite şi Urgent Cargus, pentru cele din magazine. Astfel, ne dorim ca în primele patru zile de la comanda clientului să scoatem din depozit peste 90% din colete", declară Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

 

Ce facilităţi oferă Flanco de Black Friday 2019

 

În acelaşi timp, clienţilor Flanco le sunt oferite multiple facilităţi de achitare a cumpărăturilor de Black Friday 2019, de la creditele în rate fixe şi până la plata în 2-40 de rate, fără dobândă, prin cardurile de credit.

De asemenea, Black Friday 2019 aduce şi o tombolă aniversară. Toate bonurile de cumpărături din reţeaua naţională de magazine şi toate comenzile plasate pe flanco.ro vor intra în tragere la sorţi, iar 100 de clienţi îşi vor primi banii înapoi pentru cumpărăturile efectuate, sub formă de card cadou, menţionează retailerul.

Odată cu demararea campaniei de Black Friday din acest an, compania va deschide, pe data de 25 octombrie, primul său magazin din Reghin.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO