VIDEO. Clipe de cosmar, la 10.000 metri altitudine. Ce se intampla cand pilotul isi pierde mintile

Ultima actualizare: 31-08-2012 01:25
pasageri in avion

Pasagerii unui avion care zbura de la New York spre Las Vegas au trait clipe de cosmar, dupa ce capitanul a devenit irational in timpul cursei.

Totul decurgea normal, parea sa fie o cursa ca oricare alta, pana cand, la un moment dat, capitanul a iesit din cabina, ca sa mearga la toaleta.

Imediat, copilotul s-a dus spre un pasager, care purta o uniforma de pilot si l-a rugat sa vina cu el in carlinga. Acolo cei doi au blocat usa, iar cand capitanul a iesit de la baie, n-a mai putut intra.

Barbatul se purta foarte ciudat. A inceput sa loveasca violent in usa si sa le strige pasagerilor ca e momentul “sa-si spuna rugaciunea”.

Fugea dintr-o parte in alta pe coridor, facea spume la gura si batea in usa cabinei, iar echipajul de la bord a fost nevoit sa ceara ajutor pasagerilor, pentru ca barbatul sa fie imobilizat.

Avionul a aterizat de urgenta in alta localitate, pasagerii urmand sa-si continua cursa pana la Las Vegas cu un alt echipaj.

Pe aeroportul din Amarillo, capitanul a fost preluat si dus la spital, scrie Huffington Post.

Copilotul spune ca, in timpul zborului, capitanul devenise incoerent si de aceea l-a convins sa iasa la toaleta, ca sa-l poata tine departe de mansa. Spre norocul lui, unul dintre pasageri era pilot si a putut sa-l ajute sa aterizeze avionul in siguranta.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO