Adolescent saudit, arestat in SUA pentru ca a "cantat despre Osama bin Laden" intr-un avion

Ultima actualizare: 24-10-2012 12:12
Osama bin Laden

Un adolescent saudit a fost inculpat miercuri pentru ca a cauzat probleme la bordul unui zbor al Continental Airlines pe ruta Portland-Houston, nevoit sa revina pe aeroport, dupa ce l-a invocat pe Osama bin Laden.

Tanarul a fost identificat ca Yazeed Mohammed A. Abunayyan, in varsta de 19 ani. Potrivit politiei din Ashland, este vorba despre acelasi adolescent care a fost urmarit si arestat duminica de catre fortele de ordine in acest oras din sudul Oregonului (nord-vest), dupa ce a lovit doua masini de politie si aproape ca a lovit un trecator.

El a fost acuzat de conducere in stare de ebrietate si atac asupra unui ofiter de politie. Tanarul a fost eliberat luni sub cautiune. Marti noaptea, zborul companiei Continental a revenit dupa decolare pe aeroportul din Portland, in statul Oregon, unde Abunayyan a fost arestat.

Potrivit rechizitoriului, el a agresat un insotitor de zbor si un membru al echipajului, "si anume prin refuzul de a nu mai fuma si a renunta la o tigareta electronica la solicitarea unui insotitor (de bord), urland vulgaritati si amenintand insotitorul (de bord) cu pumnul".

De asemenea, Abunayyan a lovit sau a incercat sa loveasca mai multi pasageri si a vorbit si cantat despre Osama bin Laden si despre ura sa despre femei, potrivit rechizitoriului. Intrebat daca politia federala americana (FBI) il considera drept o amenintare de natura terorista, purtatoarea de cuvant Beth Anne Steele a notat ca rechizitoriul vizeaza acuzatii de interferenta la bordul unui avion si nu de terorism. Tigaretele electronice utilizeaza baterii pentru incalzirea solutiei de nicotina, creand vapori care sunt inhalati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 22 Octombrie 2021

48:23
Alt Text!
La Măruță
La Maruta – 22 Octombrie 2021

01:26:33
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!