De ce se inghesuie viitoarele mame sa nasca astazi, 11.11.11

Dată publicare: 11-11-2011 09:05
Dată actualizare: 25-10-2012 21:17


11.11.11

O multime de viitoare mame s-au inghesuit sa isi programeze nasterile astazi, in data de 11.11.11. Daca motivatiile unora sunt de ordin spiritual, altele sunt manate de dorinta unui castig usor si imediat.

In statul american Iowa, medicul obstetrician Ross Valone a promis sa le ofere un premiu in bani femeilor care isi fac programare la el in data de 11 noiembrie 2011. Banii, intre 900 si 2.000 de dolari, vor fi depusi intr-un cont, pe numele bebelusului. Copilul va putea accesa contul la implinirea varstei de 21 de ani.

Valone si-a facut cunoscute planurile in luna februarie, cu 9 luni inainte de ziua norocoasa.

Pe langa castigul evident in bani, pacientele medicului american spun ca alegerea datei de astazi pentru cezariana sau sarcina indusa este un lucru “inteligent”. “Va fi usor de tinut mnte”, a spus viitoarea mama Ann Rohner, citata de Des Moines Register.

Insa femeile din Iowa nu sunt singurele care spera sa devina mame in aceasta zi neobisnuita.

Doctorii din India au spus ca au primit o avalansa de cereri din partea femeilor care vor sa dea nastere astazi. Parintii cred ca aceasta data a nasterii le va copiilor un spor de noroc in viata.

Potrivit traditiei Hinduse, fiecare dintre cele sase cifre de “1” reprezinta Soarele - semnul vietii la indieni, scrie The Telegraph.

Potrivit Reuters, si in Coreea de Sud numarul cezarienelor planificate in data de 11 noiembrie a crescut cu 20% fata de o zi obisnuita.

Iar medicul Jamie Grifo de la Centrul de Fertilitate al Universitatii din New York, a dezvaluit ca a avut pacienti care si-au dorit expres sa isi conceapa copii astfel incat sa se nasca in aceasta zi.

Pe langa femeile care si-au programat nasterile astazi, sunt numeroase cupluri care doresc sa se casatoreasca vineri, 11 noiembrie 2011, scrie iVillage.

Numerologul Eric Carlson, profesor la Universitatea Wake Forest, a declarat ca nu data nu are o incarcatura aparte, care sa aduca noroc. “Nu exista numele bune si numere rele. Numerele sunt doar numere". A spus ca oamenii sunt atrasi de tipare, ca 11.11.11, insa “nu cred ca are o insemnatate mistica”.

Carlson este contrazis de numerologul Hans Decoz, care lucreaza ca numerolog expert pentru site-ul tarot.com. “Un copil nascut in aceasta zi va fi talentat in multe domenii, in special in afaceri si finante”, a declarat acesta.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO