VIDEO. Din 11.11.11, Actrita Freida Pinto se dezbraca pentru Apocalipsa

Dată publicare: 10-11-2011 14:08
Dată actualizare: 15-06-2012 18:47


Freida Pinto

Recunoscuta atat pentru frumusetea cat si pentru talentul sau actoricesc, in urma rolului sau din "Vagabondul milionar", de vineri, 11.11.2011, Freida Pinto va putea fi admirata in intreaga-i splendoare in "Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor".

"Este pentru prima data cand Freida Pinto apare goala intr-un film si da, asa cum banuiti este vorba despre o scena de sex. Biata fata. Situatia a fost cat se poate de delicata. Pentru ca ne-am gandit sa renuntam la lumini, pentru a avea o atmosfera intima, in conditiile in care scena a fost filmata cu doar 80 de oameni de fata, plus 20 care aveau camere video.”, a declarat regizorul Tarsem Singh despre scena incendiara a Freidei Pinto din "Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor".

Aflata pentru prima data in interpretarea unui rol principal, frumoasa ii da viata Phaedrei, un Oracol cu har, capabila sa prevesteasca viitorul, dar incapabila sa-si controleze viziunile. Frumusetea, intelepciunea si bunatatea sa il cuceresc pe Tezeu, care la randul sau o ajuta sa scape de cei din Heraklion, setand astfel premisele unei frumoase povesti de dragoste.

Avand drept sursa de inspiratie Legendele Olimpului, actiunea filmului este plasata in vremuri indepartate, cu mult inainte ca oamenii sa stapaneasca aceste meleaguri, cand in ceruri s-a dat un razboi crancen. Atunci invingatorii s-au declarat zei, iar cei invinsii au fost numiti titani si inchisi pe vecie in adancurile Tartarului.

Sangerosul rege Hyperion (Mickey Rourke) si legiunile sale planuiesc acum sa-i elibereze pe titani din lanturi si sa dezlantuie razboiul asupra acestei lumi. Legati de reguli stravechi, zeii nu pot interveni. Astfel ca soarta tuturor sta in mainile unui singur om, Tezeu (Henry Cavill), cel ales de zei pentru a impiedica victoria raului.

Din 11.11.11, producatorii filmului 300 si Shutter Island aduc la viata legendele Olimpului intr-o productie epica, grandioasa: "Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor", un film care va putea fi urmarit in premiera, in urmatoarele cinematografe:

-► Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti).

Sursa: MediaPro Distribution


VIDEO PROTVPLUS.RO