Trupurile muncitorilor ingropati de pamant au fost scoase la suprafata. S-a deschis o ancheta

Ultima actualizare: 12-10-2013 06:54

 Trupurile celor doi muncitori ingropati de vii, de un mal de pamant, in timp ce sapau un sant, au fost scoase la suprafata, aseara, tarziu, de pompieri.

 Salvatorii au fost nevoiti sa sape chiar si cu mainile goale pentru a putea degaja pamantul din jurul victimelor, iar operatiunea a durat mai bine de opt ore.

Ancheta in cazul accidentului de munca petrecut marti la statia de epurare din Oradea este abia la inceput.

In prezenta criminalistilor si a procurorului de caz, medicii legisti fac necropsiile celor doi muncitori, pentru a putea stabili cu exactitate cauza decesului. Abia dupa aceea, anchetatorii isi vor putea continua investigatiile, pentru identificarea unui posibil vinovat de ucidere din culpa.

Intre timp, cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca fac o ancheta paralela pentru a stabili conditiile in care s-a petrecut acest tragic accident de munca.

Marti, 8 octombrie, trei muncitori, dintre care unul a scapat cu viata, au fost acoperiti de un mal de pamant, pe cand sapau un sant de cinci metri adancime. Cu totii erau angajati cu forme legale. Inspectorii vor sa afle cine trebuia sa asigure malurile santului respectiv.

Tanarul care a fost salvat de colegi si pompieri de sub pamant este internat la spital si este in afara oricarui pericol.

Trei muncitori au fost prinsi sub un mal de pamant. Doi dintre ei nu au mai putut fi salvati

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO