Timisorenii vor putea circula gratuit cu doua autobuze, in Noaptea Muzeelor. Vezi pe ce ruta vor circula

16-05-2014 15:04


ratt

Doua autobuze ale Regiei Autonome de Transport Timisoara vor circula in seara de 17 mai, atunci cand in toata tara va avea loc Noaptea Muzeelor.

Cele doua mijloace de transport in comun vor face legatura intre Catedrala Mitropolitana din centrul orasului si Muzeul Satului, in intervalul orar 18:00 – 22:00.

Autobuzele vor circula la un interval de 22 de minute, cu prima plecare de la Catedrala Mitropolitana, la ora 18:00. Ultima plecare va fi de la Muzeul Satului la ora 22:13, cand ultimul autobuz ii va aduce pe calatori inapoi la Catedrala, iar apoi se va retrage in depou.

In sensul spre Muzeul Satului autobuzele vor opri in statiile: Catedrala Mitropolitana, I. C. Bratianu, Hector, Bastion, Politia Judeteana, RATT, Telegrafului, Gara de Est, Cvartal UMT, UMT, Muzeul Satului.

In sensul spre Catedrala Mitropolitana, autobuzele vor opri in statiile: Muzeul Satului, Cvartal UMT, UMT, Gara de Est, Badea Cartan, Politia Judeteana, A. Popovici, Oituz, Piata 700, Piata Regina Maria, Catedrala.

Autobuzele de pe acest traseu au afisaj electronic exterior distinct fata de celelalte curse ale RATT.

Cu ocazia Noptii Muzeelor, aflata anul acesta la a zecea editie, la Timisoara vor fi deschise sambata 11 muzee si galerii de arta. La toate, intrarea va fi gratuita, pentru ca toti doritorii sa aiba ocazia sa admire spatiile expozitionale.

NOAPTEA MUZEELOR la Timisoara. Ce institutii culturale din oras isi deschid portile pentru vizitatori, sambata, 17 mai

 

Sursa: Pro TV

Tags: schelet, oradea,

VIDEO PROTVPLUS.RO