Zeci de gratare pentru picnic sunt puse la dispozitia clujenilor pe Valea Garbaului

Ultima actualizare: 21-10-2012 02:41
Zeci de gratare pentru picnic sunt puse la dispozitia clujenilor pe Valea Garbaului

Incepand de saptamana aceasta, toti clujenii vor putea sa iasa la iarba verde pe Valea Garbaului. Pe langa mult asteptatele locuri pentru picnic, primaria a amenajat, locuri de parcare si spatii de joaca.

Au fost amplasate 18 gratare, iar oamenii vor avea locuri de parcare si avantajul de a circula pe un drum proaspat asfaltat. Nici spatiile de joaca nu vor lipsi si mai mult va exista chiar si un mini teren de fotbal.

”Primăria dorește să fie model și să ofere clujenilor posibilitatea de a avea un asemenea spatiu de picnic modern. Acest teren de 3 hectare se află în plin proces de amenajare a spațiului de la poligonul de pe Valea Gârbăului pentru clujenii care doresc să petreacă o zi în aer liber. Se lucrează de vreo 2 săptămâni la asfaltare, cosirea ierbii, la amenajarea unor grătare, porți de fotbal și toalete ecologice. Vot fi dotări minimale pentru o zi de picnic”, a declarat primarul Emil Boc.

Inca trei spatii stau la rand sa devina si ele locuri de picnic : zona Lombului, zona Cartodromului din Gheorgheni si o alta zona din Someseni, aproape de strada Mos Ion Roata.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO