"U" are "INTERZIS"! O echipa din liga a III-a isi permite sa joace pe Cluj Arena

Ultima actualizare: 09-09-2012 07:18
Cluj Arena

"Virusii verzi" au surprins pe toata lumea cand au anuntat ca vor sa joace pe Cluj Arena. O echipa de Liga a III-a jucand pe un stadion din categoria "Elite" parea mai mult o fantezie, dar cei de la Sanatatea au reusit minunea.Vor juca vineri.

Patronul Aurelian Ghisa anunta fericit: "E 100% sigur! Jucam pe nocturna, de la ora 20. Adversara va fi Unirea Dej, cea care a dat doi jucatori echipei nationale: Deac şi Papp. Publicul? "Oricine", anunta Ghisa, care a lasat intrarea libera: "Cei ce doresc sa vada un meci care se joaca cu pasiune sunt asteptati. Vrem sa vedem si familii, dar si pe cei care nu au avut sansa sa vada vreun joc pe noul stadion. Redeschidem derby-urile clujene de altadata!".

Patronul "virusilor" compara partida de maine cu cea din optimile Cupei impotriva lui Dinamo, jucata in Gruia: "E la fel de important să intram pe Cluj Arena. Fiecare stadion are farmecul lui". In 2007, Ghisa a intrat si a jucat împotriva lui Dinamo. Acum are 55 de ani si vrea cateva minute pe stadionul de 30.000 de locuri: "M-am pregatit in acelasi ritm cu echipa! Daca antrenorul ma trimite in teren, joc".

Pentru "Doctor", cum ii spun cunoscutii, chiria de 7000 euro nu a fost o problema. A cautat solutii si, spune el, le-a gasit: "Incercam sa aducem sponsori, sa punem bannere. Pana maine adunam suma!". Ghisa nu vrea ca meciul cu Unirea Dej sa fie unicul jucat de "virusi" pe Cluj Arena, si le transmite un mesaj "Sepcilor rosii": "Stim ca venim in casa lui "U" Cluj, dar vrem sa mai venim din cand in cand ca oaspeti, la derby-uri.”

Meciul va avea loc vineri, de la 20.00.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO