Trei scoli din Satu Mare vor fi reabilitate termic cu bani europeni


Ultimul update: Sambata 21 Septembrie 2013 07:13
Data publicarii: Miercuri 18 Septembrie 2013 16:43
Categorie: Ardeal
Trei scoli din Satu Mare vor fi reabilitate termic cu bani europeni

Peste 1.800 de elevi din Satu Mare isi vor petrece pauzele in mijlocul unui santier. De astazi incepe reabilitarea termica a Scolii cu clasele I-VIII Avram Iancu, a Scolii cu clasele I-VIII Ion Creanga si a Scolii cu clasele I-VIII Balcescu-Petofi.

 

Autoritatiile satmarene au semnat contractul de finantare a proiectului “Implementarea masurilor de eficienta energetica la scoala cu clasele I-VIII Avram Iancu din municipiul Satu Mare” la Agentia de Dezvoltare Regionala Nord Vest din Cluj Napoca. La aceasta scoala sunt inscrisi 630 de elevi, care isi vor petrece urmatoarele luni in mijlocul santierului. Executia proiectului de reabilitare termica va fi realizata in 5 luni, iar durata de implementare a proiectului este de 18 luni.

In total, in cele trei scoli care vor fi reabilitate termic invata peste 1.800 de elevi. Dupa implementarea proiectelor, scolile vor fi dotate si cu echipamente IT si materiale didactice pentru laboratoarele de fizica, chimie si multimedia.

Valoarea totala a proiectului de reabilitare termica este de 470.000 euro, din care 11.200 reprezinta contributia proprie.
 

Alba Iulia intra in reabilitare. Zeci de strazi vor fi modernizate
Lucrari de mantuiala in centrul vechi din Baia Mare
FULLSCREEN
Trei scoli din Satu Mare vor fi reabilitate termic cu bani europeni
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO