SOCANT. O fata de 13 ani a fost supusa la perversiuni sexuale de stomatolog

Ultima actualizare: 02-11-2012 00:06
Depresie minori

Pacientele unui stomatolog din Bistrița-Năsăud au parte de tratamente de groază. Bărbatul le agresa sexual, dar comportamentul lui deviat a ieşit la iveală abia când a supus o fetiţă de 13 ani la perversiuni.

Medicul, în vârstă de 66 de ani, este căsătorit şi e un mebru de vază al comunităţii în care trăieşte. Tocmai de aceea, comportamentul lui i-a revoltat pe toţi cei care îl cunosc. Fata care l-a dat în vileag venise să-şi scoată o măsea, dar a plecat plângând în hohote de la cabinet din cu totul alte motive. Aceasta a povestit că medicul s-a dezbrăcat în fața ei şi a pus-o să îl atingă în zonele intime. Speriată, fata i-a spus totul dirigintei sale. De la profesoară au aflat şi părinţii, apoi şi poliţia. „Fata s-a cerut să meargă la dentist pentru că o durea o măsea, am învoit-o şi când a revenit la şcoală plângea şi era vizibil supărată. Mi-a povestit ce i s-a întâmplat”, spune Mihaela Purcea, diriginta fetei.

Stomatologul şi-a recunoscut slăbiciunea în faţa oamenilor legii şi este cercetat acum pentru corupere de minori. După acest episod, o localnică a povestit că pe vremuri a făcut menajul în casa medicului şi a plecat de acolo tocmai pentru că a încercat să o agreseze sexual. „Mă pipăia şi pe mine și mă agresa. Eu i-am spus să mă lase în pace. Păi dacă mă pipăia pe mine, era de aşteptat”, spune localnica.

Dacă va fi găsit vinovat, medicul risca până la șase ani de închisoare. La fel de grav este însă că a pierdut încrederea comunităţii în care trăieşte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO