Sibiu Fringe Festival a dat startul la spectacole interactive in spatii neconventionale

18-06-2015 16:42


Sibiu Fringe Festival a dat startul la spectacole interactive in spatii neconventionale

Sibiu Fringe Festival a dat startul spectacolelor independente, primele zile fiind dedicate, in premiera, sectiunii de teatru pentru copii.

“Iedul cu trei capre” si “Caravana prieteniei” au fost aplaudate de peste 300 de elevi si prescolari, iar “Dogarul cel istet” urmeaza sa creeze un spatiu interactiv, unde micii spectatori vor ajuta la dezvoltarea povestii.

Urmatoarele zile vor aduce o serie de evenimente orginale, printre care: “Roji si Boji” aduce pe scena sibiana teatrul non-verbal. Piesa invita publicul sa imbratiseze imprevizibilul si da mastile sociale la o parte pentru a realiza o radiografie sufleteasca autentica.

“La nimfomane” se joaca intr-un spatiu neconventional, in cadrul sectiunii „Teatru de apartament”. Personajul principal, Sasa, este supusa unui ritual de reintregire a inimii ce a fost pierduta, bucata cu bucata, pe la diversii barbati de care a fost indragostita.

Expozitia „Behind Scene” din strada Turnului nr. 7 este unica prin personajele in marime naturala, din latex, si efectele speciale folosite in industria cinematografica. Aceasta poate fi vizitata in perioada 19-21 iunie, iar vernisajul are loc pe 20 iunie de la 17.00.

Printre noutati se numara si sectiunea de Teatru in Curte cu spectacolul „Cine sapa groapa” in 19 iunie de la 19.30, expozitia mobila „Cartoon-esc” si spectacolul „Galeria Umana Mesterul Manole” de la Casa de Cultura a Studentilor din 20 iunie ora 19.30.

Biletele au fost deja puse in vanzare pe tomtix.ro si pe sbfringe.ro, unde se gaseste si programul festivalului. Pretul unui bilet la oricare dintre spectacole este de 15 lei, elevii, iar studentii si pensionarii beneficiaza de o reducere de 5 lei.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO