Sefi noi la U Cluj. Ana Maria Prodan devine manager general, iar Aurelian Babutan director sportiv

Ultima actualizare: 02-10-2012 10:37
ana maria prodan

Walter, patronul lui U, nu a glumit. A batut azi palma pentru vanzarea pachetului majoritar la U cu Ana Maria Prodan, fostul agent de jucatori, care sezonul trecut a fost team-manager la surpriza Concordia Chiajna.

UPDATE:

Patronul Florian Walter a confirmat mutarea si in prosport.ro. “Nu am primit nicio oferta serioasa din partea nimanui", a explicat Walter. In schimb, Felix Grigore si-a dat demisia si va pleca maine de la Cluj. In locul lui vor veni la U, Ana Maria Prodan ca manager general si Aurelian Babutan ca director sportiv. Actionar majoritar va fi Ioan Marginean, fostul director general, care in primavara a fost implicat intr-un scandal la Centrul de Copii si Juniori.

Liga I e pe care sa aiba primul patron-femeie! Sexy impresara Ana Maria Prodan, fostul manager de la Concordia Chiajna, nu sta pe bara dupa ce sotul ei a semnat cu Steaua. Prodanca a batut palma cu Florian Walter pentru pachetul majoritar de la U, dupa ce acesta a decis sa vanda clubul si a mutat 13 jucatori la Petrolul. „In primul sezon vreau sa terminam in primele 10 echipe, voi mai aduce câtiva jucatori. Suntem in discutii cu mai multi. Sunt fotbalisti in care am incredere, fotbalisti cu caracter. "U" Cluj este o echipa cu traditie, iar in doi ani de zile vrem sa luam campionatul", a spus Ana Maria, conform ziuadecj.ro.

Ana Maria Prodan va sosi in aceasta seara la Cluj-Napoca impreuna cu Florian Walter.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO