Premiera plina de energie la Teatrul National Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 02-11-2012 05:07
teatru

Teatrul National din Cluj-Napoca isi deschide portile in acest weekend. Stagiunea 2012-2013 debuteaza duminica cu premiera piesei Hamlet de William Shakespeare.

Spectacolul Hamlet, in regia renumitului regizor italian Roberto Bacci este o premiera pentru publicul clujean. „Un spectacol este, oricum, un instrument de meditatie, nu fac spectacole numai pentru a le arata publicului, fac spectacole mai intai pentru mine, pentru actorii si grupul cu care lucrez, iar apoi intrebarea este indreptata catre spectatori”, explica Roberto Bacci .

Spectacolul propus de regizor păstrează doar urme al poveștii lui Shakespeare, iar spectatorul va deveni martor la rescrierea vietii lui Hamlet. Actorul Cristian Grosu , care va interpreta rolul lui Hamlet, este captiv in propiul destin, iar personajele din specatcol il ajuta sa isi reaminteasca si sa isi retraieasca trecutul.

Cei care nu au reusit sa-si cumpere bilet pentru marea premiera mai au o sansa. „Mai sunt doar cateva locuri la balcon”, spune Stefana Pop-Curseu , directorul artistic al Teatrului National Cluj.

Biletele la balcon se pot achizitiona contra sumei de 10 lei. Piesa Hamlet se joaca duminica, de la ora 19.00, pe scena mare a teatrului.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO