Bebelusii abandonati ajutati, de romanii din Elvetia. Si mamicile din Cluj s-au mobilizat

25-02-2013 10:51

Bebelusii abandonati in maternitatile din tara, au primit hainute si scutece, de la o comunitate de mamici, din Elvetia. O romanca ,a aflat povestea lor, si a cerut ajutor in numele acestor copiii nedoriti de cele care i-au adus pe lume

 


Oana a vazut povestea bebelusilor abandonati in maternitati la stirile ProTv. Alaturi de alte 10 mamici din Zurich s-a hotarat sa stranga ajutoare pentru copii. Oameni din mai multe tari, au fost impresionati de soarta nou-nascutilor, si au incercat sa le faca o bucurie.
"Erau niste poze socante si nu-mi venea sa cred ca se intampla asta in tara mea. Am inceput sa sun lumea de pe aici sa adunam ceva, sa trimitem ceva, cat de mic, am pus si pe siteul comunitatii.", ne povesteste emotionata Oana.

A creat o pagina de facebook a campaniei si in scurt timp i-au raspuns oameni din mai multe tari. Campania a atins si inimile Clujenilor care nu au ramas indiferenti la situatia micutilor.

7 mii de scutece au ajuns la maternitatea Sf. Maria din Iasi. Peste 3 mii de franci, dar si hainute au primit alti bebelusi abandonati din Timisoara si Bucuresti, iar campania nu se opreste aici. In luna martie la Zurich va fi organizat un concert de binefacere la care vor participa artisti romani. Fondurile stranse vor ajunge si ele la copiii abandonati de parinti


 


VIDEO PROTVPLUS.RO