Pentru ei a ramas derby. Fanii de la Universitatea au confiscat un banner al rivalilor de la CFR


Ultimul update: Joi 19 Septembrie 2013 06:51
Data publicarii: Luni 16 Septembrie 2013 10:25
Categorie: Ardeal
derby, CFR Cluj, U Cluj

Contrar asteptarilor, peste 10.000 de persoane au asistat aseara la meci. Chiar si asa, asistenta a fost la jumatate fata de cea din 2012, cand 20.000 de suporteri au asistat la derby-ul U - CFR si de cea din 2011, cand 15.000 de fani au fost in tribune.

Fanii celor doua echipe au aprins si au aruncat pe teren numeroase torte, in debutul partidei, iar galeria lui „U” a afisat un banner pe care scria “Commando Gruia”, confiscat de la rivali. „Sustinem simbolul si emblema Clujului. Mandria unor inimi romanesti. Mereu fideli din 1919”, scria pe cel mai mare banner, afisat de galeria lui „U”.

Oficialii sepcilor rosii ar putea avea de suferit de pe urma „coregrafiei” cu torte si petarde, de la inceputul meciului. „U” Cluj ar putea fi considerata recidivista si s-ar putea alege cu terenul suspendat pentru urmatoarele etape. Au mai patit-o in sezonul trecut, dupa un joc cu Steaua.

Fluierul de inceput al partidei a venit cu sapte minute intarziere din cauza faptului ca una din plasele portilor era rupta.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO