O adevarata colectie de infractiuni a strans un barbat din Sibiu. A avariat 5 masini in centrul orasului

19-05-2014 10:06


Un sibian s-a urcat la volan desi consumase alcool si avea si permisul de conducere suspendat tot din aceasta cauza. In aventura lui, barbatul a provocat un accident si a vrut sa fuga, dar un martor a reusit sa il prinda cu ajutorul politistilor locali.

Barbatul in varsta de 29 de ani e stilist la un salon de coafura din Sibiu. Desi avea permisul de conducere suspendat, a iesit la o plimbare cu masina, impreuna cu un prieten. Pe o strada din centrul orasului, nu a mai putut controla insa autoturismul.

"Cu viteza au intrat in masina, a ricosat in cealalta din impactul ce l-a avut, a impins-o in cealalta, nu a putut-o redresa si a intrat in cealalta. A oprit masina, dar cel care conducea a incercat sa fuga", povesteste Ana Pop, martor.

Unul dintre martori, care si-a vazut autoturismul avariat, a pornit imediat pe urmele barbatului. Dupa cateva sute de metri, cu ajutorul a doi politisti locali, a reusit sa-l prinda pe barbat si sa-l aduca la locul accidentului, unde era asteptat de ceilalti pagubiti.

In cele din urma, a stat de vorba cu politistii de la rutiera. Atat el, cat si pasagerul, au fost condusi la sediul politiei pentru declaratii. Niciunul dintre proprietarii masinilor avariate nu avea asigurare casco.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO