Medicii esteticieni straini fura meserie de la romani

Ultima actualizare: 03-05-2012 15:36

Esteticienii din Europa si India au avut ocazia sa afle noi tehnici de interventie asupra glandei mamare, intr-un workshop care a avut loc la Cluj. Evenimentul a fost organizat de presedintele Societatii Romane de Chirurgie Estetica, Toma Mugea.

La workshop au participat 30 de medici din mai multe tari europene, dar si din India. Pe parcursul celor trei zile, specialistii au urmarit sapte operatii, iar cursantii au avut posibilitatea de a vedea tehnicile de lucru, de la examinarea pacientului pana la externare. „Sunt medici cu experienta, sunt specialisti in chirurgie plastica si au venit la noi pentru ca avem multe noutati, tehnici pe care noi le-am descoperit, noi le-am promovat. Totul se invarte in jurul glandei mamare”, spune prof. Dr. Toma Mugea, medic estetician.

Chiar daca medicii prezenti la eveniment au experienta in domeniu si multi dintre acestia au studiat medicina la universitati de prestigiu din lume, ei sustin ca au ce invatat de la profesorul Toma Mugea, in special in tehnica implanturilor anatomice. „Am vazut cateva demonstratii excelente de operatii reusite. Am invatat despre cum sa alegi un implant, in special cele anatomice cu care nu suntem obisnuiti in tara noastra. Am vrut sa invat cum trebuie sa alegi implantul anatomic potrivit”, a spus esteticianul venit tocmai din India.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO