Meciul locurilor de munca, organizat maine pe Cluj Arena

Ultima actualizare: 25-10-2012 01:08
Targ de joburi

„Nu renunt” - este deviza miilor de someri clujeni. 46 de angajatori din diferite domenii ofera peste 700 de joburi in cadrul „Meciului locurilor de munca de pe Cluj Arena”.

Targul „Nu renunt” face parte din proiectul N.O.R.D. (Nevoia de Orientare, Reorientare si Dezvoltare) si se adreseaza in primul rand somerilor, dar si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca sau celor care nu au mai lucrat niciodata. Sykes, Allianz Tiriac, Asirom, Arabesque, EBS, Genpact, Emerson, Evozone, ING, Romtelecom si Billa sunt doar cativa dintre angajatorii care le dau intalnire la Cluj Arena persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

Cei care vor fi prezenti la eveniment vor avea parte de consiliere, directionare catre cursuri specializate de formare sau reorientare pe piata muncii, dar si de informare privind oportunitatile de cariera.

De asemenea, organizatorii vin in sprijinul clujenilor care doresc sa se angajeze prin consiliere, directionare catre cursuri specializate de formare sau reorientare pe piata muncii si informare privind oportunitatile de cariera. Organizatorii pun la dispozitia participantilor si calculatoare cu imprimanta unde acestia isi pot redacta sau lista CV-ul, o serie de informatii utile in cautarea unui loc de munca, precum si instrumente de autoevaluare pentru usurarea deciziilor privind cariera.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO