Instrumente de plata la UNTOLD 2016: cardul CONTACTLESS si bratara RFID

26-07-2016 14:21


Instrumente de plata la UNTOLD 2016: cardul CONTACTLESS si bratara RFID

Cel mai eficient sistem de plata al unui festival, utilizat pana acum de peste 1.000.000 de oameni din intreaga lume, Festipay, va fi integrat si in aceasta vara in sistemul de plati de la UNTOLD.

Sistemul este pus la dispozitie de Banca Transilvania. In acest an, festivalierii au la dispozitie doua optiuni pentru instrumentele de plata: cardurile si bratarile contactless UNTOLD, ambele dotate cu sistem RFID.

Organizatorii festivalului UNTOLD au pregatit 50.000 de carduri contactless, dar si 15.000 de bratari contactless. In perimetrul festivalului, vor exista 60 de puncte de incarcare a cardurilor si a bratarilor, iar pentru a evita cozile si aglomerarile, organizatorii pun la dispozitia participantilor 20.000 de carduri preincarcate cu 100 de lei, in ziua dinaintea inceperii festivalului, adica din data de 3 august 2016, de la punctele de preschimbare a bratarilor de acces in festival.

Festivalierii pot sa-si incarce instrumentele de plata direct cu cardul Visa si vor fi accesorizati automat cu o bratara de silicon colorata. Totodata toti cei care platesc cu orice card Visa vor intra automat si intr-un concurs unde pot castiga abonamente pentru UNTOLD 2017.

Cei care vor sa foloseasca banii cash pentru incarcarea cardurilor contactless sau a bratarilor RFID, trebuie sa stie ca in perimetrul festivalului vor exista 3 ATM-uri ale Bancii Transilvania. Banii de pe instrumentul de plata pot fi recuperati pe toata perioada festivalului doar numerar, de la orice CREDIT POINT, pana cel tarziu luni, 8 august, ora 10.00 a.m. Toate casutele CREDIT POINT vor fi deschise in intervalul 12.00 –06.00, iar in zonele cele mai frecventate, acestea vor ramane deschise NON STOP.

APLICATIA FESTIPAY

Participantii la festivalul UNTOLD au posibilitatea prin aplicatia Festipay, disponibila pe Android si iOS, sa isi inregistreze cardul contactless sau bratara RFID si pot vedea toate tranzactiile operate cu instrumentul lor de plata. In cazul unui furt sau a pierderii cardului sau a bratarii, acesta se poate bloca din aplicatie, iar ulterior se poate solicita un nou instrument de plata.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO