Indragostiti de Romania

Ultima actualizare: 15-06-2013 07:00

Aveti o tara frumoasa, peisajele sunt mirifice, insa va lispeste ceva - o harta aeronautica a Romaniei, asa cum au toata tarile UE. Asta au spus despre noi un grup de turisti francezi, care au survolat timp de o saptamana tara noastra, cu 28 de avioane.

Grupul de 50 de turisti francezi, extrem de bogati, a devenit vedeta la noi. Dupa cateva zile petrecute in Moldova, a venit randul Bistritei sa fie descoperita. Asa ca s-au imbarcat in avioanele particulare si au poposit pe aerodromuri. Sa-i cunoastem pe Marc si Helene, care calatoresc impreuna de 40 de ani si sunt pentru a noua oara in Romania.

„Adoram Romania, e o tara frumoasa. Exista multe regiuni in Franta care seamana cu Romania. Venim aici din Franta, am traversat Germania, Austria, Ungaria si Romania. Facem turul Romaniei si plecam inapoi pe acelasi drum”, spune Marc Cabossel.

Alain si Claude au aceeasi pasiune. In vacante se urca in avion si incearca sa descopere minunatiile lumii. Acum sunt pentru prima oara in Romania si au intampinat greutati pilotand la noi, desi fac acest lucru de 40 de ani.

„Trebuie pregatita o harta a Romaniei cu toate terenurile aeronautice, militare, private care exista in Romania. Noi avem nevoie de asta daca vrem sa venim sa va vedem in siguranta, spune Alain Charpentier.

Francezii au decis sa vina in Romania dupa ce si-au dat seama ca peisajele noastre sunt mirifice. Acestia au platit 1.500 de euro pentru vacanta in Romania si promit ca si la anul ne vor vizita.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!