Incident grav la o scoala din judetul Mures! Un elev din clasa a opta a fost lovit de colegul lui cu un scaun

26-01-2016 16:10


elevi scoala

Totul s-a intamplat de dimineata intr-o sala de clasa, cu putin inainte de inceperea cursurilor. Profesorul de serviciu a chemat imediat ajutoare. Baiatul lovit la cap, a ajuns la spital si urmeaza sa fie operat.

 

Cei doi baieti, colegi in clasa a opta erau in clasa cu mai multi colegi si s-au luat la cearta pentru un fleac: tinuta la scoala. Cand baiatul de 14 ani s-a ridicat de pe scaun si a dat sa plece, colegul lui a ripostat si l-a lovit cu scaunul in cap.

Ceilalti elevi, speriati de incident au chemat un profesor care, la randul lui, a sunat la 112. Acum copilul ranit este la terapie intensiva in Targu Mures in stare grava si urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale.

Nu este primul incident de la acest liceu. In urma cu o luna, un fost elev a intrat in scoala si a agresat o profesoara, cativa elevi si apoi pe directorul institutiei. Cazul este si acum anchetat.

Cand l-au vazut pe baiatul de 14 ani intins pe podea si plin de sange, colegii s-au speriat si au fugit la cancelarie. Profesorul de serviciu a chemat de urgenta ambulanta. Intre timp elevul bataus a profitat de agitatie si a fugit din scoala.

Elevul ranit la cap a fost transportat imediat la spital. Intre timp, politistii au reusit sa-l prinda pe elevul fugar, care este cercetat pentru loviri si alte agresiuni. Si Inspectoratul Scolar Mures a inceput o ancheta.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO