Incendiu in Floresti. Un apartament a fost distrus de o explozie

Ultima actualizare: 17-06-2012 00:36
pompieri la incendiu, timisoara

Panica in aceasta dimineata in comuna Floresti. Zeci de pompieri au intrat in alerta dupa ce prin dispecerat au fost anuntati ca un apartament a fost distrus de o explozie si apoi mistuit de un incendiu.

Explozia a avut loc la etajul unu al unui bloc din localitatea Floresti, iar suflul a fost atat de puternic incat bucati de geamuri au fost aruncate in toate partile. Una dintre masinile parcate sub geam a fost avariata.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru a stinge flacarile. Ajunsi la fata locului, militarii au intrat in locuinta pentru a salva eventualele victime, insa din fericire, proprietarii nu erau acasa.

Cauza probabila a exploziei ar putea fi o acumulare de gaze la centrala termica de apartament, spun militarii, care au chemat si echipele de la compania de gaze sa faca cercetari. Specialistii vor face expertize pentru a afla daca structura de rezistenta a blocului a fost afectata. Apartamentul nu era asigurat, asa ca pe langa necazul ca locuinta le-a fost devastata, proprietarii vor fi nevoiti sa isi despagubeasca si vecinii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO