In prag de evacuare: o familie din Turda cu sase copii risca sa ajunga in strada. Cum ii poti ajuta


Ultimul update: Vineri 28 August 2015 07:01
Data publicarii: Marti 25 August 2015 16:24
Categorie: Ardeal
In prag de evacuare. O familie din Turda cu sase copii, risca sa ajunga in strada

O familie din Turda cu sase copii, dintre care cel mai mare are de 6 ani, risca sa ajunga in strada, dupa ce primaria le va demola adapostul. In zona se va construi o sala de ceremonii si de cand li s-a dat vestea, oamenii stau cu bagajele la usa.

Tatal este harnic si foarte devotat familiei lui, insa acum se simte depasit de situatie. Primaria a venit intr-un final cu o solutie pe termen scurt: e posibil sa le ofere un acoperis pentru o perioada mai lunga.

Cei care vor sa ii ajute pe cei sase copii, o pot face contactandu-l pe tata la numarul de telefon: 0760 312 509.

Familia insa are nevoie de ceva stabil, pentru copiii lipsiti de aparare. Parintii si cei 6 copii, 2 perechi de gemeni in varsta de 5 si 3 ani si inca doi baietei unul de 6 ani care se pregateste de scoala si cel mic de 3 luni, nu mai au liniste de ceva vreme.

In urma cu un an si-au ridicat, cum au putut, pe malul Ariesului o baraca, insa au primit o veste cumplita: ca vor fi demolati in curand si daca nu se gaseste o solutie vor ajunge in strada. Razvan si Adelina vor merge din toamna la gradinita, iar Calin in primul an de scoala.

Copiii sunt atat de saraci incat abia au ce sa manance. Tatal este cunoscut de toata lumea ca fiind un om harnic si de nadejde. Pana acum a facut tot ce i-a stat in putere sa isi ajute copiii. Viseaza sa ii vada pe toti cu scoala, dar se simte acum infrant de viata.

Reprezentantii Primariei Turda promit ca vor gasi o solutie macar pe termen scurt. Omul este dispus sa isi construiasca chiar el o casuta mica daca va primi o bucata de pamant din partea autoritatilor.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO