In ajutorul paramedicului SMURD, Florin Benea

09-03-2015 16:32


In ajutorul paramedicului SMURD, Florin Benea

 Florin Benea paramedicul Smurd care a fost disgnosticat cu leucemie este foarte aproape de transplantul de care are nevoie. 95.000 de euro s-au strans pana acum in urma unei ample campanii, care s-a derulat in ultima luna.

La aceasta suma au contribuit oameni cu suflet mare din tara si din strainatate, dar si familia lui, care a fost nevoita sa vanda apartamentul socrilor, pentru a aduna banii necesari.

Familia lui Florin a fost devastata atunci cand a aflat, in a treia zi de Craciun, ca paramedicul sufera de o boala complita. Situatia a devenit cu atat mai dramatica atunci cand au aflat ca pentru a-i salva viata este nevoie de 150.000 de Euro, costurile la care s-ar ridica o operatie de transplant de maduva in Italia.

Colegii lui Florin s-au mobilizat si au inceput o campanie prin care au facut cunoscut cazul lui atat in tara, cat si peste hotare. Incet,incet, banii au inceput sa se stranga.

In ultimele 2 luni, Florin a trecut prin sedinte chinuitoare de chimioterapie, insa salvarea i-ar putea veni in urma unui transplant de maduva.

Pentru aceasta operatie, Florin mai are nevoie de cel putin 50.000 de Euro. In continuare, colegii lui Florin vor organiza o serie de concerte caritabile, targuri de vanzari si vor fi prezenti in centrele comerciale din Cluj, Gherla si Dej pentru a strange suma ramasa.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO