Cursele cu masini RC vin ca o alternativa mai putin costisitoare la o cursa adevarata de drift

Ultima actualizare: 25-10-2012 20:35

Concurentii sunt incantati, nu se expun la niciun risc dar placerea si adrenalina raman aproape la fel. Ii motiveaza si premiile, masini RC performante si de-a dreptul costisitoare.

"Am inceput de fapt cu avioane prima data apoi am trecut la masini, e mai usor decat cu avioane”, a spus Tutui Constantin, unul dintre concurenti.

Cea mai scumpa masina din cadrul competitiei a costat aproape 5.000 lei, o nimica toata pe langa costurile ridicate pe care le suporta Ciulean Alexandru, pilot in cadrul Campinatului National de Drift. "Evident, competitia reala este un pic mai costisitoare ca si cea cu RC-uri, dar sunt la fel de distractive amandoua” a marturisit acesta.

Si Marc, un baietel de 8 ani, a incercat sa faca fata competitie si sa le arate celor mari ca adevaratii stapani ai masinutelor sunt copii.

“In acest weekend avem a 30-a editie din cadrul campionatului National de Automodelism, avem doua clase de concurs RC DRIFT si RC Crawling. S-au strans piloti si concurenti din toate colturile tarii,avem in jur de 40 de concurenti, cei mai multi din Bucuresti " a declarat Andrei Suciu, organizatorul evenimentului.

Palpitant dar fara fum, cam acesta a fost raspunsul celor care s-au oprit sa vada competitia.

A treia etapa a competitiei, desfasurata la Cluj, a atras anul acesta mult mai multi pasionati de automodelism iar organizatorii spun ca in fiecare an numarul lor creste mai ceva ca la competitiile reale.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO