Criminalul din Sighisoara socheaza. Afla ce a facut dupa dublul asasinat

Ultima actualizare: 27-10-2012 07:54

Verighetele celor doi soti ucisi la Sighisoara i-au condus pe anchetatori la cel care a comis dublul asasinat. Acesta s-a dovedit a fi un vecin de-al victimelor, in varsta de 25 de ani, care dupa comiterea crimelor a facut ceva de neimaginat.

Dupa ce i-a ucis pe cei doi soti, criminalul a plecat cu cortul la padure, impreuna cu prietenii ca sa sarbatoreasca 1 mai, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

In urma cu doua saptamani, din casa pastorului baptist au fost furate verighetele si niste bani. Informati de rudele victimelor, oamenii legii au gasit bijuteriile acum, dupa dublul asasinat, la o casa de amanet din oras, unde fusesera lasate tocmai de tanarul de 25 de ani, care semnase chitanta cu propriul nume.

Acesta s-a intors in casa vecinilor lui vineri seara, sa fure alti bani si lucruri de valoare, dar a fost surprins de proprietari. Ca sa nu-l denunte si sa nu il faca de rusine in fata parintilor sai si a apropiatilor, tanarul i-a ucis cu sange rece.

Si-a petrecut urmatoarele zile cu prietenii, care probabil habar n-aveau ca stau langa un criminal. La intoarcere, a fost retinut de politisti. Si-a recunoscut faptele si este cercetat pentru omor deosebit de grav.

In cursul acestei zile, suspectul va fi prezentat si in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO