Conferinta “ELE AU REUSIT” ajunge la Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 09-10-2015 07:09
Conferinta “ELE AU REUSIT” ajunge la Cluj-Napoca

12 femei antreprenor de succes isi dau intalnire la Cluj-Napoca, in cadrul celei de-a treia editii a conferintei ”Ele au reusit”. Evenimentul, organizat de Elite Business Women, va avea loc luni, 19 octombrie, de la ora 18.00, la Centrul de Cultura Urbana

Scopul evenimentului este de a promova leadership-ul feminin si egalitatea de sanse, de a oferi acces femeilor la mediul de business si de a prezenta modele de succes. In cadrul conferintei se vor discuta subiecte precum: contextul actual, probleme, modele si instrumente utile pentru femeile antreprenor din Romania.

Participantii vor avea ocazia sa cunoasca si sa invete din experienta femeilor antreprenor din diverse domenii: politica, psihologie, comunicare, marketing, design, arhitectura, etc. Cei 12 speakeri de la Cluj sunt: Aurelia Cristea, parlamentar, membru al Comisiei pentru Buget, Finante si Banci din Camera Deputatilor, Genoveva Hossu, owner Ingeno Premium, Laura Opris, managing partner la ”Communication ON”, Aneta Neagomir, owner Galeria de Idei, Loana Comsa, psiholog, Sigina Luca, manager Eventos si Luna Cleaning, Adelina Chisu, marketing manager EBS Romania, Ramona Mindru, manager & art director Catwalk, Ellie White, artista, Daniela Maier, arhitect & vicepresedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania filiala Transilvania, Camelia Iusco, partener fondator al societatii de avocatura Codrean Iusco si Asociatii si Alexandra Stoica, manager executiv la Transylvania Energy Cluster - TREC.

Lor li se va alatura Bianca Tudor, fondator Elite Business Women, care va si modera evenimentul.

Participarea la eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inscrierea se face prin e-mail, la adresa contact@elitewomen.org, precizand numele, datele de contact si compania.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO