Comedia "Usturoi" va fi proiectata in premiera la Casa TIFF

Ultima actualizare: 07-06-2014 07:10
film, Usturoi

Filmul independent „Usturoi”, o coproductie romano-americana scrisa si produsa de Radu Bazavan (groparu.ro) si regizata de Lucian Alexandrescu, va fi proiectata in premiera joi, 5 iunie, de la 21.30, la Casa TIFF.

Filmarile la „Usturoi” au avut loc in mai-iunie 2012, iar lansarea este programata pentru aceasta toamna.

In distributie: Darius Stoica, Sebastian Topan (protagonistii copii), Elena Ivanca, Ileana Negru (TNCN), Ioan Selesi, Nicu Varga, Tibi Covaci, Istvan Kanalas, Alina Crancau, Razvan Dragos, Gabriel Oana, Mihai Calian, Vlad Cucu s.a.

Darius Stoica (10 ani) este violonist si a castigat pana acum peste 15 concursuri muzicale, iar Sebastian Topan (12 ani) a luat cinci premii speciale la concursuri de teatru scolar.

Sinopsis: Eremia, un copil de etnie roma dintr-un sat uitat de lume, se plange prietenului sau cel mai bun, Nicusor, de saracia familiei sale: fratele sau doreste sa se insoare cu fata unui clan bogat din sat, pe nume Usturoi, dar nu are suficienti bani pentru nunta. Pentru a-l ajuta pe acesta si pentru a-si depasi conditia limitata de copii saraci, cei doi fug la oras ca sa se faca actori si sa isi asigure o viata mai buna pentru ei si familiile lor. Pe drum trec prin tot felul de incercari, sunt chiar aproape sa-si piarda viata, dar in cele din urma ajung cu bine la Cluj. Din pacate, planul lor de a deveni actori da gres si, ca toti copiii fugari, sunt trimisi acasa cu masina Politiei, dar pe drum afla un secret care ii va ajuta sa salveze situatia.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO