Cabanele din zona Clujului au fost deja inchiriate pentru Revelion. Mai sunt doar cateva oferte

Ultima actualizare: 02-11-2012 06:43
Cabana

„Oferim cazare de revelion, la cele mai bune conditii si la cele mai avantajoase preturi” - asa suna ultimele anunturi postate pe internet inainte de anul nou. Cei care doresc sa-si petreaca trecerea dintre ani la cabana trebuie sa se grabeasca.

Majoritatea cabanelor sunt deja inchiriate de saptamani bune sau chiar de cateva luni, astfel ca cei mai multi proprietari stau linistiti. Totusi, cei care inca nu s-au decis ce sa faca de Revelion mai au o sansa, dar trebuie sa se grabeasca. Pe ultima suta de metri, preturile difera in functie de utilitatile fiecarei cabane.

Cei care doresc sa-si petreaca sarbatorile intr-o cabana confortabila din zona Taga, cu vegetatie, teren de tenis cu zgura si teren de fotbal cu gazon natural vor plati, pentru 10 locuri, 6.000 de lei. In acesti bani sunt incluse patru nopti de cazare, accesul la jacuzi exterior, acoperit, precum si la cele doua lacuri de pescuit.

Daca bugetul este mai mic, tinerii dornici de distractie pot opta pentru zona Moldovenesti, in apropiere de Turda. Aici, zece locuri de cazare, timp de patru nopti, se inchiriaza cu 3.000 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO