Barmanita atacata si jefuita intr-un bar din Satu Mare

Ultima actualizare: 12-02-2015 00:02
jaf

Un barbat de 35 de ani din Satu Mare, recent eliberat din inchisoare, a fost retinut azi noapte, banuit ca a talharit o barmanita si a batut un politist. Individul a intrat intr-un bar si dupa ce a lovit-o pe angajata, a fugit cu 3.200 de lei.

Incidentul a fost filmat de o camera de supraveghere, iar suspectul a fost prins in scurt timp. Individul a intrat in local, unde a cerut o bere si o cafea. N-a actionat pana cand nu au plecat ceilalti clienti si tanarul s-a vazut singur cu barmanita.

Inainte de atac, a iesit pana afara, chipurile ca sa vorbeasca la telefonul mobil si s-a asigurat ca strada e pustie. Cand a revenit, a lovit-o pe femeie cu pumnul in cap, a furat incasarile si a fugit.

Angajata a apasat butonul de panica, iar o patrula a pornit in cautarea suspectului. Politistii au dat de urma hotului la cateva strazi distanta, insa, cand s-a simtit urmarit, tanarul l-a lovit pe unul dintre ei atat de tare, incat agentul a fost transportat la spital. Colegul lui a reusit totusi sa-l incatuseze. Suspectul este acum in fata instantei, cu propunere de arestare pentru talharie si ultraj.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale localului se vede cum individul si-a facut de lucru in bar minute bune, pana cand s-a decis sa atace. A platit consumatia si a cerut chiar sa fie lasat sa-si incerce norocul la pacanele.

Abia cand s-a vazut singur cu barmanita, s-a napustit asupra femeii si a jefuit-o. Apoi a fugit din bar. Cand a fost incoltit de politisti, l-a lovit puternic in cap si pe unul dintre agenti. Barbatul a fost transportat de urgenta la spital, dar, dupa ce i-au facut cateva analize, medicii l-au lasat sa plece.

La sfarsitul saptamanii trecute, spun politistii, suspectul ar fi furat un lant de aur dintr-o casa de amanet, iar in urma cu 3 ani a mai comis o talharie intr-o farmacie. Atunci, a fost condamnat la inchisoare, dar a fost eliberat conditionat in urma cu cateva luni, pentru buna purtare.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO