Tu esti Inspectorul Vacanta. Nu-i lasa sa te pacaleasca pe banii tai. Arata neregulile din turism

Ultima actualizare: 20-06-2013 03:04

ProTV va invita sa fiti "inspectorul vacanta". De astazi, Stirile ProTV demareaza o noua campanie: "Inspectorul Vacanta", care isi propune sa arate si sa rezolve problemele din turismul romanesc.

Scoatem la lumina situatiile neplacute din hoteluri, de la terase si restaurante, serviciile de proasta calitate si lipsurile din domeniu.
Asadar, ne puteti semnala rapid orice va strica vacanta, puteti trimite reclamatii, fotografii si filmari pe Stirileprotv.ro, iar noi vom verifica fiecare caz in parte.

Sesizati-ne problemele si nu va fi in zadar, veti deveni partenerii Stirilor ProTV in campania prin care dorim sa ridicam calitatea serviciilor din turism.

Conditiile proaste si serviciile de mantuiala ti-au dat peste cap vacanta, ai fost pacalit de oferta de la agentia de turism sau de pe internet, ai simtit ca sesizand o astfel de problema te lupti cu morile de vant?

De astazi PRO TV iti va fi partener in solutionarea oricarei situatii neplacute din turism. Inspectam cazarea in hoteluri si pensiuni, vom merge in statiuni in voga sau in pensiunile de la sat, vom fi atenti cum sunt tratati clientii in restaurante, terase si cluburi.

Romanii pot semnala daca simt ca platesc mult pe servicii proaste sau daca descopera localuri neautorizate. Vrem sa aflam despre orice problema care va afecteaza vacanta. Vom verifica fiecare sesizare privind conditiile dintr-un hotel sau din jurul lui.

Si la munte si la mare, ne puteti spune unde ati descoperit ca mancarea este proasta, ori camerele de hotel sunt ca vai de ele, unde ati gasit plaje murdare si scumpe, dar si bucatarii cu probleme. Orice situatie privind comportamentul unor angajati din turism si alimentatie, dar si refuzul inspectorilor de a raspunde la reclamatii pot deveni un caz pentru Stirile PROTV. Turistii nu trebuie sa fie pacaliti, pentru ca se pacalesc pe banii lor.

Vom verifica seriozitatea ofertelor de la agentiile de turism si le vom cere autoritatilor sa isi faca treaba. Vom pretinde strategii si solutii din partea tuturor responsabililor implicati.

Stirile PROTV si Emisiunea Romania Te Iubesc v-au dezvaluit in numeroase randuri modul in care unii hotelieri inteleg sa faca turism. Prestatorii de servicii nu se tem de reclamatii, de clienti, de autoritati.

Vrem sa ridicam calitatea serviciilor din turism, dar si nivelul de asteptare al turistilor. Inspectorul vacanta poate fi orice telespectator care in acest fel se transforma in partener la aceasta campanie.

Fiti "Inspectorul vacanta", sesizati-ne in scris pe adresa de mail stirileprotvro@protv.ro, fotografiati, filmati neregulile si trimiteti-le online, pe Facebook, Twitter si Google+, la comentarii sau prin sectiunea Fii Reporter de pe aplicatia iOS a Stirilor ProTV.

Intrati pe site si lasati-ne reclamatiile, impreuna vom rezolva problema. Oricine poate fi vara acesta inspector, pentru ca este momentul sa cereti servicii de calitate pentru banii pe care ii platiti!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO