Au inceput inscrierile pentru taberele de schi organizate de Palatul Copiilor din Cluj

Ultima actualizare: 16-11-2013 07:19
Au inceput inscrierile pentru taberele de schi organizate de Palatul Copiilor din Cluj

Scolarii si prescolarii sunt invitati sa participe la taberele de schi organizate in perioada decembrie 2013-martie 2014. Tinerii trebuie sa se grabeasca sa se inscrie, mai ales ca preturile sunt accesibile, iar locurile limitate de capacitatea cabanei.

Palatul Copiilor din Cluj-Napoca organizeaza in acest an tabere de schi atat pentru scolari, cat si pentru prescolari. Pentru 595 de lei, copiii vor beneficia timp de o saptamana de cursuri de schi, care sunt puse la dispozitia copiilor incepatori, dar si pentru cei avansati.

Seriile de tabara vor fi in perioada: 25-30 decembrie, 4-11 ianuarie, 23-30 ianuarie, 2-9 februarie, 12-19 februarie, 26-5 martie si 8-15 februarie cu cazare la Cabana Copiilor din Muntele Baisorii.

Timp de sapte zile, copiii vor avea parte de cazare, masa, lectii de schi si programe distractiv-educative. Pentru a putea pleca in tabara, parintii copiilor trebuie sa stie ca acestia, la inscriere, vor plati un avans de 200 de lei, care le asigura locul in Cabana Copiilor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO