Afacere facuta scrum in urma cu doua ore in comuna Jucu de Sus, judetul Cluj

18-03-2015 16:33


Afacere facuta scrum in urma cu doua ore in comuna Jucu de Sus, judetul Cluj

Dezastru in urma cu doua ore in comuna Jucu de Sus din judetul Cluj. Un incendiu puternic a distrus un magazin alimentar si un restaurant. Cele doua cladiri, lipite intre ele, au acelasi proprietar si fusesera terminate in urma cu cateva luni.

Din pacate, omul nu apucase sa le faca si asigurare. Focul s-a extins si la o casa invecinata, unde a afectat o portiune din acoperis. Cand a izbucnit focul, magazinul si restaurantul erau pline de oameni; cuprinsi de panica, au apucat sa iasa in strada si au sunat la 112.

Pana au ajuns pompierii, localnicii au scos tot ce au putut afara si s-au apucat sa stinga flacarile. Strada a fost invaluita de un fum gros, iar oamenilor li s-a facut rau. Focul a fost stins de pompieri in urma cu putin timp, iar pagubele, in curs de evaluare, se ridica la zeci de mii de Euro. Urmeaza acum ca o ancheta sa stabileasca si cauza exacta a incendiului.

Din spusele martorilor, focul ar fi pornit de la cenusa pe care niste angajate au scos-o din centrala cu lemne si au depozitat-o in curte. Atat magazinul, cat si restaurantul trebuie renovate complet. In schimb, casa din apropiere, careia i-a ars doar o portiune din acoperis, poate fi locuita in continuare.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO