Vatmanul cercetat dupa ce s-a ciocnit cu un alt tramvai conduce in continuare

05-10-2012 15:46


tramvaie ciocnite arad

 Nicio sanctiune pe linie administrativa pentru vatmanul aradean care, in urma cu o saptamana, a intrat cu tramvaiul într-o garnitura aflata in fata sa. In urma impactului, trei persoane au fost usor ranite .

Surse din cadrul Companiei de Transport Public Arad afirma ca vatmanul nu a fost sanctionat la locul de munca pentru ca deocamdata nu a fost constituita comisia de cercetare interna a evenimentului. In aceste conditii, afirma sursele, vatmanul vine in continuare la serviciu si conduce un tramvai.

Politistii aradeni spun ca barbatului i-a fost retinut permisul, insa a primit o dovada de circulatie valabila 15 zile, pe care o poate prelungi. Oamenii legii spun ca din primele cercetari rezulta ca vatmanul este unicul responsabil pentru accident, intrucat nu a pastrat distanta regulamentara in mers.

Desi angajatul declarase ca a ramas fara frane la tramvai, inspectia tehnica il contrazice, dupa cum afirma politistii si colegii de serviciu ai barbatului, care este cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO