Pichamarele au spart asfaltul nou de langa Spitalul judetean. Edilii si-au amintit ca-s vechi tevile

24-04-2013 12:07


lucrari trotuare

 Dupa principiul "stricam azi ce am facut ieri", municipalitatea nu si-a sincronizat lucrarile de modernizare din zona Spitalului judetean din Arad. In fata intrarii de pe strada Andrenyi Karoly, asfaltul turnat anul trecut e spart cu pichamarele.

 Intreaga strada a fost modernizata anul trecut, beneficiind de trotuare noi, sosea si parcari refacute complet, cu tot cu bordurile aferente. Localnicii s-au bucurat ca dupa decenii zona si-a schimbat putin aspectul, insa bucuria lor nu a durat prea mult, strada devenind din nou un santier.

Trotuarul a fost spart pe o lungime de zeci de metri, iar dupa trasarile facute, se intelege ca sapaturile vor continua.

Intrebati de reporterul stirileprotv.ro/vest de ce au loc lucrari pe o strada refacuta recent, responsabilii Primariei Arad au spus ca se schimba conductele de termoficare, care sunt vechi.

“Lucrarile sunt efectuate de CET, in cadrul unui program de reabilitare a retelelor termice, care se desfasoara, in etape, in diferite zone din oras”, a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Arad, Corina Draghici.

Locuitorii blocurilor de pe strada respectiva se intreaba totusi de ce nu au fost schimbate tevile anul trecut, cu atat mai mult cu cat CET se subordoneaza Primariei si se presupune ca se puteau sincroniza lucrarile.

Cu acest model de lucru, nu mai ramane decat sa-si faca aparitia si echipele de muncitori ale Companiei de Apa sau ale distribuitorului de gaz. Evident, doar dupa ce va fi turnat noul strat de asfalt.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO