In dubita mortii, noua oameni erau inghesuiti pe cinci locuri. La Chesint e doliu

14-10-2012 10:22


accident lipova - 2

 Ancheta in cazul accidentului petrecut pe DN 7, langa Lipova, scoate la iveala inconstienta soferului dubitei, care a permis ca pe cinci locuri sa se inghesuie noua oameni.

 Politistii spun ca dubita in care se aflau cei noua muncitori din Chesint avea doar bancheta din fata si cea din spate, adica cinci locuri, in timp ce portbagajul era marit pentru marfuri.

“Este o dubita Fiat Scudo monovolum. Parea microbuz, insa era distrusa in urma accidentului si a fost greu sa ne dam seama cum au calatorit cei noua oameni. Avea portbagajul marit pentru marfuri, iar pe cele doua banchete erau numai cinci locuri, pasagerii fiind inghesuiti”, a declarat, in aceasta dimineata, seful Politiei Rutiere Arad, Dorin Goilean.

Bilantul mortilor a ajuns la opt, intrucat un tanar de 19 ani care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Timisoara a decedat in cursul noptii. El a fost preluat in stare de coma de la locul accidentului iar medicii nu au putut sa-l ajute pentru ca avea grave leziuni interne si craniene.

Ultimul supravietuitor, care are 36 de ani, este in stare stabila, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, dar are fracturi si politraumatisme la nivel cranian, toracic si abdominal.

Cercetarile continua, urmand sa fie autopsiat cadavrul soferului, pentru a se stabili daca intr-adevar a adormit la volan sau daca nu cumva a suferit un infarct. Intre timp, la Chesint e doliu, familiile celor opt barbati morti pregatindu-se de inmormantari.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO