DEZBATERE IOHANNIS - PONTA. Ce spun utilizatorii StirileProTV, reactii Facebook si Twitter: "Am inchis tv-ul, ca eram nervos"

Ultima actualizare: 15-11-2014 07:12
Klaus Iohannnis si Victor Ponta pe Twitter

Asa cum era de asteptat, prima confruntare televizata a celor doi candidati la presedintia Romaniei a provocat reactii aprinse pe retelele de socializare online.

Printre putinele aspecte cu care aproape toti user-ii sunt de acord este acela al discrepantei dintre felul in care s-au prezentat Victor Ponta si Klaus Iohannis. In timp ce liderul PSD a venit pregatit cu o geanta plina de hartii care sa-l ajute in lupta cu contracandidatul, liberalul s-a prezentat ... cu mainile in buzunar. Si, pe langa faptul ca Iohannis n-a avut documente din care sa citeze cifre si statistici, el nu fost nici macar insotit de echipa de campanie - au observat utilizatorii retelelor de socializare.

Pe de alta parte, multi dintre utilizatorii www.stirileprotv.ro s-au aratat dezamagiti de prestatia celor doi candidati, in comentariile exprimate la stirile despre "marea confruntare":

marcel (11.11.2014, 23:38)
"Bravo dle. Iohaniss,
Fara fituici, raspunsuri simple, scurte si la obiect."

Ego Sum (11.11.2014, 23:32)
"Intrebare ... De ce Ponta avea foi cu fel de fel de chestii, pe cand, cetateanul roman, de origine germana (sasul) nu avea? ...."

Mihai (12.11.2014, 01:05)
"Iohannis:un pahar de apa pe masa
Ponta:un pahar de apa si tot discursul redactat pe foi
"

Gheorghe (12.11.2014, 00:00)
"Ponta, daca se facea curent si i-ti zbura fituica, erai in plus..."

alexberg2010 (11.11.2014, 23:47)
"DE CE DEVIAZA TOTI DE LA INTREBARI??? Am inchis tv-ul ca eram nervos, aici nu e o lupta de BOX, aici e Romania si toti cetatenii ei!!! Aberatii de la subiect, nici unul din ei 2 nu va fi un presedinte bun, e mare pacat."

natalia (12.11.2014, 03:14)
"sa fiu iertata dar o persoana care nu intelege intrebarile rostite rar de catre prietenul sau, moderatorul rares bogdan, ce va face cand va trebui sa ia 4 sau 5 decizii importante pe zi? cum poti sa conduci o tara cand habar nu ai ce se intampla cu ea?"

KlaunJohha (12.11.2014, 01:51)
"Sper ca dupa dezbaterea din seara asta , s-au mai luminat mintile la toti Faceboocistii care il sustin pe Iohhanis!
Ar trebui sa ii fie rusine ca sa prezentat in felul acesta , total dezinformat si total paralel cu subiectele si tematica dezbaterii, un om ca el nu poate fi presedintele Romaniei , pe langa faptul ca are handicap de vorbire si carisma unei stafide am observat in seara asta ca mai este si dezinformat si prost pregatit pentru o astfel de functie. Este pacat ca este votat si sustinut in general de tineri care habar nu au cu ce se mananca politica , toti sunt cumparati de eticheta de "NEAMT" pe care o poarta Iohhanis..
."

adi (12.11.2014, 01:02)
"mda,eu am apreciat aceasta discutie,si faptul ca pota e un om clar mai informat,e prim-ministru,insa fata de nastase,sau geoana victoras clar are o pofta mai mare catre studiu si iohaniis pare bun dar nu asculta de nimeni,iar pe ponta il trage mafia in spate"

Anuta Cernat (12.11.2014, 00:45)
"Domnul Ponta vorbeste mult si prost. Oamenii trebuie sa inteleaga ce se vorbeste. Klaus Johannis vorbeste ca un profesor la catedra, este pe undeva si o deformatie profesionala, dar Romania lucrului bine facut asta inseamna, sa faci putin si bine."

philheath (12.11.2014, 00:34)
"Niste pioni amarati amandoi,dar in seara asta pontacu'i-a dat clasa lui santa klausss!!!:)))"

alin (11.11.2014, 22:18)
"Nenea Klaus e la pamant. Nu stie sa vorbeasca bine nici nemteste nici romaneste... "

De departe, insa, cele mai aprinse discutii sunt pe Facebook, cea mai folosita reteaua online din Romania: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Post by Teodora Harabala.

 
 
Pe Twitter, utilizatorii au punctat tirul de intrebari al lui Victor Ponta, la care, uneori, Klaus Iohannis nu a mai facut fata, insa l-au penalizat si pe liderul PSD pentru stilul verbal agresiv:

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO