Valeriu Nicolae, candidat independent: „Suntem la 17 voturi de prag”

11-12-2020 10:38


Candidatul independent Valeriu Nicolae ddclară că este la 17 voturi de pragul necesar pentru a fi ales deputat, precizând că din opt contestaţii au fost recuperate 29 de voturi.

„Suntem la 17 voturi de prag. Din opt contestaţii am recuperat 29 de voturi. Asta a generat un val de verificări din partea celor care m-au votat. Patru dintre ei, oameni pe care îi cunosc personal, nu şi-au regăsit voturile acolo unde au votat. Aşa că am mai depus 28 de contestaţii”, scrie Valeriu Nicolae pe Facebook, conform News.ro.

El se declară ”un personaj din cărţile lui Radu Paraschivescu”.

"Probabil cam aşa ar scrie domnia sa: Se fură la voturi un independent care e şi ţigan, Valeriu (Valerică) Ciolan. Deci se fură de la un ţigan ciolan de cei care se bat pe ciolan. Unii mai guralivi de la partidul care e cu fără hoţie în slogan îl acuză pe Valerică că de fapt el a furat de la ei voturi căci votanţii lor (care sunt în general cei mai deştepţi şi mai buni cum spune tot partidul), au fost acum proşti şi nu au ştiut cu cine să voteze. Şefii ăi mari ai partidului cel bun, o parte dintre ei, prieteni (declarativ) ai ţiganului se fac că plouă grav de tot şi sunt foarte preocupaţi de albumul cel nou al lui Celine Dion", scrie Valeriu Ciolan.

El precizează că o mare parte a oamenilor din USR-PLUS sunt oameni de toată isprava şi pe mulţi dintre ei îi admiră, iar USR-PLUS e partidul pe care l-a votat şi pentru care a făcut campanie deschis deşi asta a supărat o parte a celor care intenţionau să îl voteze pde el.

„Nu regret deloc asta. Diferenţa pe plus a voturilor de la senat faţă de cele de la camera deputaţilor mi se datorează si mie”, consideră Valeriu Nicolae.


VIDEO PROTVPLUS.RO