Un simplu apartament de bloc din Capitala ascunde viitorul designului si al entertainment-ului acasa

Dată publicare: 06-06-2013 16:50
Dată actualizare: 12-06-2013 17:11


Cel putin, asta cred proprietarii. Un cuplu tanar din Bucuresti a uimit intreaga lume prin modul extrem de indraznet in care si-a amenajat apartamentul, la sfatul unui designer scolit in SUA.

E vorba de un design extrem de minimalist, in care apartamentul e populat doar cu strictul necesar pentru confortul unui cuplu – o opera de arta, un smart tv si un taburet. Desi poate ca nu pare mare lucru, proprietarii ne asigura ca partea de creatie, ideea unui designer scolit la New York, a costat la fel de mult ca si cum ar fi amenajat apartamentul in stil baroc.

Avantajele sunt insa enorme: nu se strange praf, nu ai de ce sa te impiedici prin casa, smart tv-ul fiind extrem de discret din punctul de vedere al locului pe care il ocupa in casa, si in plus, spun proprietarii, acum au loc sa si invite o multime de prieteni cu care sa se joace pe Smart TV.

Designul extrem de indraznet al apartamentului a starnit deja ecouri in toata lumea, singurele critici venind din partea producatorilor de mobila. Acestia spun ca ar mai schimba cate ceva pe ici-pe colo, de pilda opera de arta si taburetul, pe care le-ar inlocui cu niste camere complet mobilate. Designerul care a creat apartamentul se se opune insa si spune ca singura concesie pe care e dispus sa o faca ar fi sa puna in fiecare camera un smart TV, deoarece atunci cand locuinta se umple de musafiri adeseori unul singur nu e suficient ca sa se distreze toti.

Tags: apartament,


VIDEO PROTVPLUS.RO