Vremea de mâine, 3 august 2022. Prognoza meteo pentru perioada 3-6 august la mare, la munte și în București

prognoza meteo 30 mai 2022
Shutterstock

Vremea de mâine, 3 august, va fi călduroasă, cu termperaturi care ajung până la 34 de grade Celsius în Banat și Oltenia, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Vezi prognoza meteo pentru perioada 3-6 august 2022.  

 

Vremea de mâine 3 august 2022 în toată țara

În noaptea de marți spre miercuri, cerul va fi variabil spre mai mult senin și doar în primele ore ale nopții, izolat, în regiunile estice și în zona Carpaților Orientali vor mai fi posibile averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile minime vor fi cuprinse de la 8...10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și până în jurul a 20 de grade pe litoral.

Vremea de mâine, 3 august, va fi în general frumoasă, dar și călduroasă în vestul, sudul, sud-estul și parțial în centrul țării. Cerul va avea înnorări trecătoare și doar izolat vor fi ploi slabe în est, iar după-amiaza și seara și la munte și posibil în sud.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Vremea de maine 3 august 2022

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, ziua, în regiunile estice, cu rafale până în jurul a 50 de km/h în partea central-estică a Moldovei.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26...27 de grade în nord-estul Transilvaniei și nordul Moldovei și în jur de 34 de grade, pe arii restrânse în Banat și Oltenia, unde și disconfortul termic ar putea fi atins; minimele termice vor fi cuprinse între 8...10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20...22 de grade pe litoral.

Vremea de maine noapte 3 august 2022

Cum va fi vremea joi, 4 august

Vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor, local caniculară și cu disconfort termic în creștere în sud-vestul țării; astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 28 și 35 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe alocuri ploi slabe în regiunile estice și nord-estice, iar după-amiaza și la munte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua în Moldova, Bărăgan și Dobrogea. Minimele termice vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, ușor mai coborâte în depresiunile intramontane, anunță meteorologii.

Vremea de joi 4 august 2022

Prognoza meteo pentru vineri, 5 august

În cursul zilei de vineri și noaptea de 5 spre 6 august, vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, caniculară în regiunile sud-vestice, iar disconfortul termic va fi ridicat în vestul și în sudul teritoriului, cu precădere la câmpie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte, în est și sud-est unde pe spații mici vor fi posibile ploi slabe.

Vântul va sufla slab și moderat, local cu ușoare intensificări în Moldova, estul Munteniei, Dobrogea și zona Carpaților de Curbură.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 30 și 36 de grade (cu valori de 26...29 de grade pe litoral și în deltă); minimele termice vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, ușor mai mici în depresiunile Carpaților Orientali.

Cum va fi vremea sâmbătă, 6 august

În cursul zilei de sâmbătă, vremea se va menține călduroasă în aproape toată țara, în regiunile vestice și sud-vestice va fi caniculă, iar disconfortul termic va fi ridicat în special în sudul și în vestul teritoriului. În jumătatea de est, vor fi temporar înnorări și pe spații mici ploi în general slabe, în timp ce în restul țării cerul va fi variabil și doar izolat va fi posibil să plouă.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi de la 26...28 de grade pe litoral și în deltă până în jurul a 37 de grade în Banat; minimele termice vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali.

Vremea în București, mâine 3 august

În Capitală, vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă după-amiaza. Cerul va fi variabil, probabilitatea de ploaie redusă, după-amiaza, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.

Joi, 4 august, în București, vremea se va menține călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 32...33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 16...19 grade.

Pentru vineri, 5 august, meteorologii anunță că în Capitală vremea va fi în continuare călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul a 33 de grade și disconfort termic în creștere. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare mai ales după-amiaza, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 18...20 de grade.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 6 august, arată că vremea călduroasă va persista în București, iar disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, temporar cu unele înnorări și posibil ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 32...34 de grade, iar cea minimă de 18...20 de grade.

Cum va fi vremea la munte în perioada 3-6 august 2022

Mâine, la munte va continua încălzirea ușoară a vremii și se va resimți în special la valorile diurne. Cerul va avea înnorări trecătoare și doar izolat, după-amiaza și seara, vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat.

Joi, 4 august, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor crește ușor. Cerul va avea unele înnorări și vor fi ploi slabe, temporar în Carpații Orientali și doar izolat, după-amiaza, în restul masivelor. Vântul va sufla slab și moderat.

Pentru vineri, 5 august, meteorologii anunță că în zonele montane, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice diurne vor mai crește ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, dar numai pe spații mici vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Carpații de Curbură.

În prima zi de weekend, sâmbătă 6 august, la munte, vremea va fi caldă. În Carpații Orientali și estul celor Meidionali vor fi temporar înnorări și pe spații mici ploi în general slabe, în timp ce în restul zonei montane cerul va fi variabil și doar izolat va fi posibil să plouă. Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea de mâine la mare. Prognoza meteo 3-6 august pe litoral

Vremea va fi caldă, în general frumoasă pe litoralul românesc. Cerul va prezenta unele înnorări după-amiaza, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua. T

emperaturile maxime se vor situa între 28 și 30 de grade, iar cele minime între 19 și 22 de grade.

Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 și 26 de grade.

Pentru joi, 4 august, meteorologii anunță că, la mare, vremea va fi relativ normală termic. Cerul va avea unele înnorări după-amiaza, când vor fi posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 30 de grade, iar cele minime între 20 și 23 de grade.

Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 și 26 de grade.

Vineri, 5 august, vremea pe litoral va fi în general frumoasă, caldă. Cerul va fi avea unele înnorări si vor fi posibile averse și descărcări electrice, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 30 de grade, iar cele minime între 19 și 22 de grade.

Temperatura apei mării va avea valori de 23...26 de grade.

Pentru weekend, meteorologii anunță că vremea la mare va fi relativ normală termic. Cerul va avea unele înnorări după-amiaza și trecător vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare, ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 29 de grade, iar cele minime vor fi de 21 ... 22 de grade.

Temperatura apei mării va avea valori de 23...26 de grade, arată meteoromania.ro.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Cod galben de ploi și vijelii pentru mai multe județe. Este valabil până joi. HARTĂ
Cod galben de ploi și vijelii pentru mai multe județe. Este valabil până joi. HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, un cod galben de instabilitate atmsoferică pentru mai multe zone din țară.

Vremea azi, 17 aprilie. O să plouă destul de mult, iar vântul o să bată mai tare în sudul şi în estul României
Vremea azi, 17 aprilie. O să plouă destul de mult, iar vântul o să bată mai tare în sudul şi în estul României

Vremea se răceşte miercuri în toată ţara. O să plouă destul de mult, iar vântul o să bată mai tare în sudul şi în estul României.

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.