Vlad Voiculescu: Voi discuta cu primarul general despre posibilitatea carantinei în București

08-12-2020 16:38


Vlad Voiculescu și Nicușor Dan

Viitorul viceprimar al Capitalei pe probleme de sănătate, în prezent consilier general, Vlad Voiculescu, a declarat că va discuta cu primarul general Nicușor Dan despre posibilitatea instituirii carantinei în București.

Voiculescu spune că secțiile ATI din Capitală sunt pline, iar cifrele comunicate oficial în județul Ilfov, privind numărul de bolnavi de covid, ridică semne de întrebare.

”Aproape 10.000 de cazuri în ultimele șapte zile. Secțiile ATI sunt pline. Dacă lucrurile continuă așa, cu siguranță va trebui luată în considerare, inclusiv, solicitarea de carantină. (…) Voi avea o discuție cu primarul general mai târziu, astăzi.” - a declarat Vlad Voiculescu la Europa FM.

Conform ultimei raportări transmise marți, 8 decembrie, de Grupul de Comunicare Strategică, judeţul Ilfov rămâne pe primul loc în ţară la rata de infectare cu 7,32.

De asemenea, în Bucureşti se înregistrează o creştere a incidenţei infecţiei cu SARS-CoV-2 de la 6,34 la precedenta raportare la 6,56 cazuri la mia de locuitori.

 

 

 

Sursa: Pro TV, Europa FM


VIDEO PROTVPLUS.RO