Viceprimarul Aurelian Bădulescu propune închiderea unor supermarketuri în weekend


Ultimul update: Vineri 01 Februarie 2019 11:40
Data publicarii: Vineri 01 Februarie 2019 11:34
Categorie: Stiri actuale

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunțat vineri că va propune în Consiliul General al Municipiului București ca unele supermarketuri să fie închise în weekend. În opinia sa, o astfel de măsură va ajuta la fluidizarea traficului.

„Vom începe discuţiile cu marile lanţuri de supermarketuri. Eu voi avea o iniţiativă de consilier general care să închidă pentru sâmbătă şi duminică activităţile comerciale din anumite supermarketuri din Bucureşti, tocmai ca în weekend să se poată aproviziona foarte bine şi să evităm prezenţa traficului greu pentru zonele din Bucureşti”, a declarat, vineri, Aurelian Bădulescu.

Cu toate acestea, Bădulescu a opinat că propunerea, cel mai probabil, nu va fi pe placul marilor retaileri, conform News.ro.

„Lucrul ăsta o să-i supere, dar vom limita la 3,5 tone orice formă de aprovizionare pe aceste lanţuri de magazine”, a mai spus Bădulescu.

Viceprimarul Capitalei afirmă că îşi bazează propunerea pe doleanţele bucureştenilor, primind această recomandare de la mai multe persoane.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pintea, despre apa potabilă: ”S-au recoltat 14 probe. Nivelul clorului, în limite admise”
PSD Bucureşti i-a retras sprijinul politic lui Bădulescu, viceprimarul Capitalei
Bătaie la Primăria Capitalei. Primarul Mutu i-a dat un pumn viceprimarului Bădulescu
VIDEO PROTVPLUS.RO