Urmarit international de autoritatile din Franta pentru proxenetism si trafic de persoane, prins de politistii din Buzau


Ultimul update: Sambata 05 August 2017 22:35
Data publicarii: Marti 01 August 2017 11:03
Categorie: Stiri actuale
arestat

Un buzoian cautat de aproape doua luni de politistii din Franta pentru infractiuni de proxenetism si trafic de persoane comise pe teritoriul acestui stat a fost prins la Nehoiu, in orasul sau natal.

Barbatul a fost retinut si urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, urmand a se face, totodata, pregatiri in vederea predarii sale catre autoritatile franceze.

Barbatul de 47 de ani era urmarit international de autoritatile judiciare din Franta, pentru proxenetism si trafic de persoane. Pe numele sau a fost emis mandat european de arestare dupa ce a comis o serie de infractiuni pe teritoriul statului francez.

El era cautat din luna iunie de autoritatile straine care au cerut apoi sprijin Politiei Romane.

In cele din urma, barbatul, originar din Nehoiu, judetul Buzau, a fost prins pe o strada din orasul sau natal si a fost retinut pentru 24 de ore. Marti urmeaza a fi prezentat Curtii de Apel Ploiesti, cu propunere de arestare preventiva. De asemenea, se fac demersuri pentru ca buzoianul sa fie predat catre autoritatile din Franta.

Pentru prinderea urmaritului, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala – Inspectoratul General al Politiei Romane.

Sursa: Pro TV

Cel mai cautat interlop din Alba, retinut la frontiera dupa ce a anuntat pe Facebook ca se preda:
VIDEO PROTVPLUS.RO