Un taximetrist din Capitala a dus doi barbati in Ganeasa, dar la destinatie a regretat. Ce i-au facut clientii

Ultima actualizare: 21-05-2016 07:25

Amenintat cu arma, lovit cu tocul pistolului si talharit. Asa s-a incheiat cursa unui taximetrist din Capitala, noaptea trecuta.

Barbatul fost victima a doi tineri luati pentru o cursa de la Gara de Nord, pana intr-o comuna din Ilfov. Acolo a avut loc atacul sangeros, iar miza a fost de 200 de lei. Suspectii au fost prinsi si sunt audiati.

Cu fata si hainele pline de sange, barbatul s-a prezentat de urgenta in fata politistilor si le-a povestit toata tarasenia. In jurul orei 2 noaptea, a luat clienti doi tineri din zona Garii de Nord pe care trebuia sa ii duca in comuna ganeasa, Ilfov.

Se intelesesera ca tot traseul sa coste 200 de lei, bani dati in avans.

Zis si facut. doar ca odata ajunsi la destinatie, cei 2 indivizi, unul de 17 celeallt de 18 ani, au inceput sa il ameninte pe taximetrist si sa ii ceara banii inapoi. Pentru ca soferul nu s-a supus, unul dintre ei, inarmat cu un pistol, l-a atacat.

Agresorii s-au facut apoi nevazuti insa au fost prinsi in cele din urma de politisti. Cei doi indivizi sunt la audieri si, daca se vor dovedi vinovati, risca inchisoarea.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO