Un tanar de 24 de ani a fost prins pe Autostrada Soarelui cu 246 de kilometri pe ora


Ultimul update: Duminica 08 Septembrie 2013 00:32
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2013 10:05
Categorie: Stiri actuale
Radar

Un tanar de 24 de ani, din Constanta, a ramas fara permisul de conducere si a fost amendat cu 600 de lei, dupa ce a fost prins pe Autostrada Soarelui in timp ce conducea cu 246 de kilometri pe ora, informeaza, joi, Politia Romana.

Tanarul a fost depistat miercuri, in jurul orei 21.46, de politistii de la Biroul de Politie A2, aparatul radar inregistrand, la kilometrul 75, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, masina condusa de acesta cu 246 de kilometri pe ora.

"Conform legislatiei in vigoare, acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 600 de lei si 15 puncte de penalizare. Totodata, politistii i-au retinut permisul de conducere, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioada de 90 de zile", arata Politia Romana, intr-un comunicat de presa.

Tanarul a mai fost sanctionat contraventional in luna martie 2012, pentru depasire neregulamentara. Politistii i-au retinut atunci permisul de conducere, insa in urma contestatiei depuse de acesta, i-a fost restituit pana la solutionarea definitiva a cauzei, a precizat sursa citata.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO