O mașină s-a răsturnat în București, după ce s-a ciocnit cu un Ferrari. A fost implicat și Alin Petrache, șeful FRR

Ultima actualizare: 30-06-2021 17:34
O mașină s-a răsturnat în București, după ce...
O mașină s-a răsturnat în București, după ce...

O mașină s-a răsturnat, marți seara, pe un bulevard din Capitală după ce s-a ciocnit cu un bolid de lux. Ca într-un joc de domino, vehiculul din urmă a lovit un al treilea autoturism, la volanul căruia se afla șeful Federației Române de Rugby.

 

Impactul violent a avut loc pe Bulevardul Poligrafiei din Capitală. Primele date arată că un bărbat de 70 de ani a virat la stânga, moment în care a lovit un bolid de lux, apoi autoturismul omului s-a răsturnat.

Conducătorul auto și pasagerul care îl însoțea au suferit răni și au fost transportați la spital. Îngrijiri medicale, însă la fața locului, a primit și celălalt șofer.

Dragoș, șoferul mașinii Ferrari: "Au trecut pe roșu și nu au găsit altă soluție decât să accelereze, nu să frâneze. Am încercat să trag dreapta, dar eu cred că a accelerat fix în momentul respectiv. Dacă ar fi frânat și el, cred că ne evităm unul pe altul”.

Andra Arsintescu, purtător de cuvânt Poliția Rutieră: "În urma impactului, cel de-al doilea vehicul a ricoșat într-un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 44 ani, care se afla oprit la semafor”.

La volanul mașinii de la semafor se afla șeful Federației Române de Rugby. Alin Petrache a fost cel care a sunat la 112 și a ajutat la scoaterea victimelor din autoturismul răsturnat. El a scăpat teafăr, iar vehiculul său nu a fost serios avariat.

Cei trei șoferi au fost supusi probei cu etilotestul și nu consumaseră băuturi alcoolice.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO