Un copac de mari dimensiuni s-a prăbușit peste 2 mașini în Capitală: „Am crezut că este o glumă”

01-02-2021 07:16


Un copac de mari dimensiuni s-a prăbușit duminică seară peste două mașini parcate în fața unei săli de sport din Capitală.

Proprietarii jucau fotbal împreună cu tovarășii lor, când au fost anunțați că mașinile, pentru care nu aveau asigurare CASCO, au fost distruse. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Capitala se află, de duminică, de la ora 16, până luni la ora 10, sub atenționare de vânt puternic. Rafalele pot ajunge și la 50 de kilometri pe oră, atrag atenția meteorologii.

Autoritățile au fost alertate duminică seară, în jurul orei 20, că un copac de mari dimensiuni a căzut peste două mașini parcate într-o curte privată, în Sectorul 5. În incintă se află sediile mai multor firme, dar și o sală de sport, unde la acea oră jucau fotbal câțiva tineri.

Proprietar mașină: „A venit paznicul și ne-a anunțat că a căzut copacul pe mașină. Ca daună se vede oglinda spartă, e ruptă, farurile sunt sparte. Abia am înscris-o. Ne-a invitat și Poliția să mergem la circa 18, să dăm o declarație.”

Proprietar mașInă: „Eram înăuntru, jucam fotbal și a venit un coleg să ne spună că a căzut un copac pe mașInă. Am ieșit afară crezând că este o glumă și am văzut copacul căzut pe mașină.”

Trunchiul a fost îndepărtat după ce a fost tăiat cu drujba, bucată cu bucată.

Adrian Pop, Detașamentul de Pompieri „13 Septembrie”:„Proprietarii erau destul de afectați.”

Reporter: „Cât a durat procesul?”

Adrian Pop: „Aproximativ 25 de minute, copacul fiind destul de mare și destul de greu de îndepărtat de pe mașini, cu multă grijă, să nu provocăm mai multe avarii.”

Proprietarii celor două autoturisme nu aveau asigurare CASCO. Acum vor să ceară despăgubiri, după ce se lămuresc cine trebuia să se asigure că arborele nu reprezintă un pericol.


VIDEO PROTVPLUS.RO